Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@01:50:55 GMT

صادرات ۶۲.۵ هزار تن محصولات شیلاتی

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۹۰۰۶

صادرات ۶۲.۵ هزار تن محصولات شیلاتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر بهبود کیفت، فرآوری و توسعه بازار سازمان شیلات ایران با اعلام این مطلب گفت: از این میزان صادرات بیش از ۲۷ هزار تن انواع ماهی، ۲۰۱ تن ماهیان زینتی، ۸۹۰۰ تن میگو، ۶۵۰۰ تن انواع کنسرو ماهی، ۱.۱ تن خاویار پرورشی بر مبنای آمار گمرک کشور و دو تن تخم چشم زده و بچه ماهی قزل آلا صادرات داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عیسی گلشاهی افزود: عمده صادرات دو تن تخم چشم زده و بچه ماهی قزل آلا از مراکز تکثیر آبزیان در خرداد تا مرداد ماه امسال به کشورهای ارمنستان، آذربایجان و گرجستان صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: هدفگذاری نخست ما در حوزه تخم چشم زده و بچه ماهی قزل آلا، تامین نیاز داخلی است، اما صادرات این محصولات تولیدی در داخل کشور به تدریج به ارتقای تکنیک و تکنولوژی تولید کمک می کند و سرمایه گذاری های انجام شده نشان می دهد می توانیم از واردکننده مطلق این محصولات خارج شویم.

گلشاهی اظهار داشت: علاوه بر آمار صادرات ۶ ماهه نخست امسال، در هفته گذشته نیز برای نخستین بار دو تن تخمک فرآوری شده ماهی قزل آلا به مقصد روسیه و ارمنستان در مقیاس تجاری صادر شد.

وی در همین حال صادرات حدود ۴ تن خاویار پرورشی در سال ۹۹ را تایید کرد و گفت: سال گذشته علاوه بر صادرات دو تن و ۲۸۲ کیلو گرم خاویار پرورشی بر مبنای آمار گمرک ایران، یک تن و ۶۰۲ کیلو گرم خروج خاویار پرورشی همراه مسافر در قوطی های ۳۰ گرمی، ۵۰ گرمی و ۱۰۰ گرمی و مقداری فروش خاویار در فروشگاه های آزاد داخل فرودگاهی (قبل از گیت) داشته ایم و مجموع این آمار، خرید و خروج حدود ۴ تن خاویار پروشی از کشور را نشان می دهد.

مدیرکل دفتر بهبود کیفت، فرآوری و توسعه بازار سازمان شیلات ایران در توضیحی بیشتر گفت: کالاهای با ارزش و کم حجم مانند خاویار به دو شکل تجاری و همراه مسافر از کشور خارج می شود و برای صادرات در سطح تجاری این محصولات، اظهارنامه های گمرکی برای آن تعریف و تنظیم شده که باید توسط صادرکنندگان تکمیل شود.

وی ادامه داد: بخشی دیگر از خاویار به عنوان کالای همراه مسافر به کشورهای خارجی برای مصرف شخصی، هدیه یا فروش تجاری خرد برده می شود که در آمار گمرک گنجانده نمی شود، اما سازمان شیلات ایران به منظور رعایت ضوابط مقررات حفظ ذخایر و مقررات کنوانسیون تجارت گونه های در معرض انقراض (سایتس)، این آمار را ثبت و ضبط می کند و باید مشخص شود چه میزان خاویار از چه مزارعی در چه زمانی و از چه مبادی و حتی با چه شماره گذرنامه ای از کشور خارج شده است.

بر اساس مقررات هر مسافر می تواند به ازای هر نفر همراه خود، ۱۲۵ گرم خاویار از کشور به عنوان کالای همراه مسافر خارج کند.

کد خبر 5346860

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان شیلات ایران وزارت جهاد کشاورزی آبزیان قیمت دلار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی واردات برنج شاخص کل بورس بانک مرکزی بورس کالا وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی قیمت سکه بهار آزادی سید رضا فاطمی امین پاکستان گمرک ایران حجت الله عبدالملکی حکم انتصاب خاویار پرورشی ماهی قزل آلا همراه مسافر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوه دلیری مدیرکل شرق آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به توانمندی‌های صادراتی ایران، گفت: نمایشگاه ایران اکسپو در دو دوره اخیر رویکرد جدیدی را ایجاد کرده و چهار دوره قبل این نمایشگاه پیش‌از فراگیری بیماری کرونا بود؛ از دوره قبل بنا شد تا مهمانان خارجیِ متناسب و متمایل به همکاری با ایران به این نمایشگاه حضور داشته باشند.

مدیرکل شرق آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت ایران در گفت‌وگو رادیویی، افزود: کشوری مانند چین که دارای بازار بزرگی از واردات و صادرات است، حدود ۱۲۰ دوره نمایشگاه برگزار می‌کند و مخاطب مورد نظر خود را در اکثر نقاط جهان پیدا کرده و هم‌اکنون صدر تقویم نمایشگاه جهان است؛ علاوه بر این نمایشگاه واردات چین نیز طی ۶ دوره برگزار شد که این موضوع هم موقعیت مناسبی برای کشورش ایجاد کرد.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون بیش از ۸۵ درصد صادرات ایران در دو گروه کالایی محصولات نفت پایه و محصولات معدنی عنوان می‌شود که ایده آل کشور نیست؛ بنابراین برنامه‌ریزی‌ها باید به سمت تولید و صادرات کالاهای با ارزش افزوده بیشتری باشد و از خام فروشی بپرهیزیم و صادرات خدمات را هم در حد گسترده‌تری انجام دهیم.

دلیری در پایان عنوان کرد: برای ثبت برخی محصولات ایرانی به ویژه دارو در کشورهای مختلف و تأیید استانداردها باید همت بیشتری در حوزه بازاریابی نشان دهیم.

کد خبر 6097210 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • افزایش آمار اجاره اتاق های مجردی / ۵ متر ماهی ۳ میلیون!
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد