Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس؛ امروز رؤسای اتحادیه‌های ماهیان پرورشی سردآبی و گرم‌آبی در نشست مشترکی با نماینده مردم تهران در اتاق تعاون اعلام کردند با وجود اینکه میادین میوه و تره‌بار شهرداری برای عرضه مستقیم کالاهای کشاورزی طراحی شده، اما غرفه‌های این میادین در حراج به دلالان و نه تولیدکنندگان واگذار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران گفت: امسال در 8 ماهه 110 میلیون دلار صادرات آبزیان شامل 32 میلیون دلار میگو، 42 میلیون دلار ماهی‌های غیرمعکول و 22 میلیون دلار ماهی پرورشی قزل‌آلا داشتیم و پیش‌بینی می‌شود در 9 ماهه امسال رشد موثری داشته و این رقم به 125 تا 130 میلیون دلار برسد.

وی گفت: صادرات محصولات آبزی ایران یک بازار 50 ساله سنتی در اتحادیه اروپا داشت که امسال به دلیل اینکه تعرفه ترجیحی برای صادرات ایران حذف شده، کشور اکوادور به عنوان مهمترین رقیب ایران برای صادرات آبزیان در اروپا بازار 50 ساله را از ما می‌گیرد زیرا اتحادیه اروپا برای کشورهای در حال توسعه تعرفه ترجیحی 4.5 درصد در نظر می‌گیرند در حالیکه امسال چون ایران را به عنوان یک کشور توسعه یاقته قلمداد کرده‌اند بنابراین تعرفه ترجیحی حذف شده، بنابراین از 4.5 درصد به 12.5 درصد افزایش یافته و اکوادور بازار ما را در اروپا گرفته است.

قاسمی همچنین گفت: امسال 1000 تُن میگوی ایران به روسیه صادر شد. روسها سالانه 3 میلیارد دلار صرف واردات محصولات شیلات می‌کنند که ما توانستیم 1000 تن میگو و حدود 400 تا 500 تُن ماهی قزل‌آلا به روسیه صادر کنیم. ایران همچنین به عنوان عضو ناظر در اتحادیه اوراسیا انتخاب شده، آنها برای صادرات قزل‌آلا تعرفه 2.3 درصد و برای میگو تعرفه صفر درصد در نظر می‌گیرند بنابراین سازمان توسعه تجارت باید کمک کند تا در بازار اوراسیا یک بازار دائمی برای صادرات محصولات شیلاتی داشته باشیم.

به گفته رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران باید به سمتی حرکت کنیم که محصولات آبزی پروری ما برای 300 میلیون نفر شامل بازار مصرف داخلی و کشورهای همسایه تولید کنیم زیرا کشورهای حاشیه خلیج فارس فقط مصرف کننده هستند و تولید محصولات کشاورزی ندارند.

قاسمی همچنین گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا می‌گوید هرسال تعداد زیادی گوسفند ایرانی به خارج از مرز قاچاق می‌شود و وقتی ما می‌توانیم نیاز داخل را به گوشت قرمز تأمین کنیم لااقل اجازه دهند به صورت رسمی صادر شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران همچنین گفت: سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران طبق اساسنامه قرار بوده غرفه‌هایی برای تولیدکنندگان در نظر بگیرد تا محصولات کشاورزی و دامی از جمله شیلات از تولیدکننده مستقیم به مصرف کننده برسد که هم برای تولیدکننده بصرفد و هم برای مصرف کننده ارزان باشد اما واگذاری غرفه‌های میادین میوه و تره‌بار در فرایند مزایده به دلالان واگذار می‌شود، البته روی کاغذ همه‌چیز درست است که به تولیدکننده داده‌اند، اما در میدان عملیاتی این غرفه‌ها همیشه دست دلالان است.

قاسمی گفت: از دوستان شورای شهر تهران خواهش کردیم مصوبه شورا را تغییر دهند و آنها به ما گفتند، فقط 7 درصد محصولات شیلاتی کشور در میادین تره‌بار تهران عرضه می‌شود که به آنها گفتیم، همین 7 درصد برای کل کشور شاخص و تعیین کننده قیمت است و اکنون ما تولیدکنندگان از نماینده مجلس استدعا داریم شما نمایندگان تهران که به عنوان شورای نگهبان شورای اسلامی شهر تهران هستید مصوبه شورای شهر را اصلاح کنید و نگاه درآمدی به سازمان میوه و تره‌بار را به نگاه حمایتی از تولید کننده و مصرف کننده تغییر دهید.

قاسمی گفت: الان سیب‌زمینی به عنوان یک معضل شناخته می‌شود که برای کشاورز هر کیلو 2 هزار تومان هزینه تمام شده دارد، اما در میادین میوه و تره‌بار 7 هزار تومان به مردم عرضه می‌شود، سئوال اینجاست این 5 هزار تومان تفاوت به جیب دلالان می‌رود و این رقم کوچکی نیست و ممکن است هزینه حمل و نقل و بسته‌بندی بین 10 تا 15 درصد باشد، 10 درصد هم به عنوان ضایعات در نظر می‌گیریم باز هم در هر کیلو 2 تا 3 هزار تومان به جیب دلالان می‌رود و ما از شما نمایندگان مجلس می‌خواهیم به شورای شهر تهران نظارت بیشتری داشته باشید.

در این نشست فرهی یکی از اعضای اتحادیه تولید آبزیان گفت: قانون سازمان میادین میوه و تره‌بار می‌گوید که باید هزینه غرفه‌ها تأمین شود و قانون شورای شهر می‌گوید از طریق مزایده به افراد واگذار شود یعنی قانون خود سازمان میادین می‌گوید باید به قیمت تمام شده هر غرفه در منطقه در اختیار تولیدکننده قرار داده شود، اما قانون شورای شهر می‌گوید در فرایند مزایده واگذار شود، در حال حاضر پروانه‌های استفاده از میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان خرید و فروش می‌شود و منه تولیدکننده آبزیان نمی‌توانم در مزایده غرفه‌های میادین میوه وتره‌بار برنده شوم. قیمت اجاره‌های غرفه شهرداری و هزینه تولید را باید کنید.

همچنین بهروز کاکاوند رئیس اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهی سردآبی‌ گفت: از حدود 14 سال پیش قرار بود 4 میدان در تهران برای عرضه محصولات شیلاتی در اختیار پرورش  دهندگان قرار دهند که هنوز این قول محقق نشده است.

وی همچنین گفت: نهاده‌های مورد نیاز پرورش دهندگان ماهی شامل ذرت، سویا که مورد نیاز است را در اختیار ما نمی‌گذارند.

به گفته کاکاوند بیشتر غرفه‌های میادین شهرداری را به واسطه‌گران و دلالان می‌دهند و حتی پروژه‌های مرتبط با شیلات را به شرکت‌هایی مانند جهاد نصر که از مدیران بازنشسته وزارت جهاد هستند، تشکیل می‌دهند و اتحادیه‌ها به عنوان بخش خصوصی هیچ جایگاهی ندارند.

به گفته وی صادرات خاویار در ایران 200 سال قدمت دارد و حتی قبل از نفت درآمد کشور از خاویار بوده اما بی اعتنایی به پرورش ماهیان خاویاری باعث شده است در یک روستا در کشور ایتالیا بیش از کل ایران ماهی خاویاری تولید و پرورش پیدا کند. 

وی گفت: یکی از دلایل کاهش صادرات محصولات شیلاتی ما این است که کیفیت گوشت صادراتی کاهش پیدا کرده است زیرا هرچه یارانه برای نهاده‌های تولید آبزیان در نظر گرفته می‌شود به افراد خاص می‌رسد و به دست تولیدکننده نمی‌رسد. وقتی بودجه طلایی و یارانه‌ای وجود دارد بسیاری از افرادیکه قبلاً مدیران جهاد کشاورزی بودند شرکت تأسیس کرده و نهاده‌های تولید را می‌گیرند و این نهاده‌ها به موقع به تولیدکننده نمی‌رسد و یا خارج از فصل در اختیارشان می‌گذارند، بنابراین کیفیت نهاده از بین می‌رود در نتیجه کیفیت گوشت آبزیان هم کاهش پیدا می‌کند.

به گفته وی، کشور عراق می‌گوید گوشت ماهی کپور و قزل آلا که می‌فرستید بو می‌دهد و حتی در داخل کشور هم می‌گویند طعم قزل آلا عوض شده است، اگر کیفیت غذا و نهاده تولید آبزیان بهتر شود کیفیت گوشت آن هم ارتقاء می‌یابد.

به گفته کاکاوند، سازمان شیلات به جای اینکه از تولیدکنندگان در موارد تصمیم‌گیری مشورت بگیرد فقط به صورت گزینشی عمل می‌کنند و تشکیلات موازی درست کرده‌اند و ما چون کار آنها را نقد می‌کنیم عده‌ای را سر کار آورده‌اند که فقط از آنها تعریف و تمجید کنند.

کاکاوند این را هم گفت که 3 هزار کیلومتر نوار ساحلی داریم، در حالیکه از این مقدار به زور 15 هزار تُن صید برداشت می‌کنیم، اگر برنامه‌ریزی شود می‌توان از طریق پرورش ماهی در قفس بیشتر تولید کرد.

کاکاوند گفت: متأسفانه بازار صادراتی عراق و ارمنستان را از دست دادیم در حال حاضر عراق و افغانستان ماهی خاویاری تولید می‌کنند در حالیکه ما 200 سال سابقه صادرات خاویار داشتیم و قبل از نفت ایران، خاویار ایران معروف بود. آمارهای غیر واقعی از تولید و صادرات برای ما مشکل‌ساز شده است. عده‌ای از دولتی‌ها آمار بالا می‌دهند تا بودجه بیشتری بگیرند.

کاکاوند همچنین گفت: یکی از مشکلات اختلاف آمار در نهاده‌ها این است که بین آمار شیلات و گمرک در مورد نهاده‌های تولید، اختلاف وجود دارد و این دو آمار با آمار جهاد کشاورزی با هم نمی‌خواند، بنابراین برای بیمه کردن مزارع پرورش آبزیان با مشکل مواجه هستیم.

وی همچنین گفت: ما وزیر جهاد کشاورزی و معاون وی را به اتاق بازرگانی دعوت کردیم و در آنجا نامه نوشتیم که 600 تُن نهاده ذرت، سویا و جو برای پرورش آبزیان به ما بدهند، 6 ماه پیگیری کردیم، هر روز می‌گویند امروز و فردا، در حالی که به حقیقت نمی‌رسد.

در این نشست همچنین ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با اشاره به ماده 5 قانون نظام جامع دامپروری گفت: صدور پروانه بهره‌برداری برای شیلات را سازمان نظام محدسی کشاورزی و پروانه بهداشتی را سازمان نظام دامپزشکی انجام می‌دهد و خود صدور پروانه منبع درآمدی برای این سازمان‌ها شده که از جیب پرورش دهنده می‌رود. وقتی سازمان نظام دامپزشکی پروانه بهداشتی صادر می‌کند برای آنها درآمد دارد، اما این پروانه هیچ تضمینی به تولیدکننده نمی‌دهد و فایده‌ای برای آنها ندارد. مثلاً اگر سازمان نظام دامپزشکی اجازه خروج لارو میگو از مرکز پرورش را بدهد و این لارو دارای بیماری باشد بعداً که بیماری لکه سفید در مزارع میگو پیدا می‌شود آنها زیر بار نمی‌روند و می‌گویند مدیریت شما به عنوان پرورش‌دهنده ضعیف بوده است.

همچنین فرهی از مدیران اتحادیه تولید آبزیان گفت: رابطه مستقیم بین غذا و تولید گوشت ماهی وجود دارد. در کشور 4 کارخانه تولید غذای ماهی وجود دارد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: اتحادیه اروپا تولید ماهی میوه اتاق تعاون میادین میوه و تره بار محصولات شیلاتی محصولات شیلات تولید آبزیان سازمان نظام برای صادرات میلیون دلار هزار تومان همچنین گفت مصرف کننده شورای شهر نهاده ها ن ایران غرفه ها قزل آلا هزار ت ن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی

آقای حسین حاجعلی در نشست کارشناسی در تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما افزود: بیش از ۷۰ درصد تولیدات واحد‌های صنفی بخش پروپیلن که پرو اتیلن و پلی‌پروپیلن را شامل می‌شود (لوله و اتصالات) در بخش کشاورزی کاربرد دارد؛ بخش دوم لوله و اتصالات در خط انتقال آب کاربرد دارد که وزارت نیرو بیشترین مصرف کننده آن محسوب می‌شود البته در دو سه سال اخیر به دلیل محدود شدن طرح‌های عمرانی، مصرف کم شده است، همچنین این محصول در پتروشیمی‌ها و معادن نیز کاربرد دارد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با اشاره به اینکه هزینه‌های تولید در صنعت در مقایسه با سال‌های گذشته، رو به افزایش است گفت: هزینه‌های تولید چند مولفه دارد که مهمترین آنها استهلاک بالای ماشین آلات صنعتی است، زیرا سالهاست که در زمینه نوسازی ماشین آلات سرمایه گذاری صورت نگرفته است بنابراین با افزایش هزینه‌های تولید، تولیدکننده سود چندانی ندارد و با انباشت زیان مواجه می‌شود.   حاجعلی افزود: به طور مثال در گذشته، هزینه برق در تولید جز هزینه‌های واقعی در نظر گرفته نمی‌شد، اما هم اکنون عاملی تعیین کننده است.   وی ادامه داد: در برخی از واحد‌های تولیدی، مثلا از ۵ دستگاه، یکی از دستگاه‌ها را از خط تولید خارج و قطعات آن در سایر دستگاه‌ها استفاده می‌کنند به نوعی اینگونه تامین قطعه می‌شود.   این تولید کننده لوله و اتصالات (PVC) گفت: هزینه‌های ثابت، مشخص است، اما هزینه‌های متغیر است که می‌تواند روی قیمت تمام شده محصول تاثیر گذار باشد به این روش که اگر تولیدکننده‌ای ۱۰۰۰ واحد تولید داشت با خارج شدن یک دستگاه، تولیدات کارخانه به ۸۰۰ واحد کاهش پیدا می‌کند.   حاجعلی درباره بومی سازی ماشین آلات این صنف هم افزود: تولیدکنندگان داخلی هم اکنون بیشتر به صورت سی کی دی، تولید دارند یعنی قطعات وارد شده را مونتاژ می‌کنند.   وی اضافه کرد: ماشین آلات صنعتی از نظر کیفیت در سطوح مختلف به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ ماشین آلاتی که در صنعت استفاده می‌شود، چون از حساسیت بالایی برخوردار است تولید داخل جوابگو نیست ناچار هستیم از شرکت‌های معتبر و شناخته شده وارد کنیم، اما در حوزه صنعت کشاورزی، ماشین آلات داخلی نیاز کشور را تامین می‌کند.   نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات ایران گفت: یکی از دلایل کاهش تولیدات در سه تا چهار سال اخیر، کم شدن تقاضا به دلیل محدود شدن طرح‌های عمرانی است؛ بخش کشاورزی می‌توانست با تقاضا و عملیاتی کردن طرح‌های آبیاری، (آبیاری قطره ای) صنعت ما را بیشتر رونق بخشد به طور نمونه طرح‌هایی در سیستان و بلوچستان مدتیست نیمه کاره رها شده است.   وی نقل و انتقال ارز را از دیگر موانع کاهش تولید عنوان کرد و افزود: به دلیل تحریم‌های ظالمانه، ایران محدودیت‌هایی در باز کردن حساب ال سی یا اعتبار اسنادی که یک روش مطمئن برای پرداخت پول در تجارت بین المللی است دارد به همین دلیل کم کم در حال از دست دادن یا محدود شدن بازار‌های صادارتی هستیم مثل بازار ترکمنستان و عراق.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   حاجعلی با بیان اینکه بالاترین میزان صادرات کشور تا قبل از سال ۱۴۰۱ بود گفت: سال ۱۴۰۰ حدود ۴ درصد لوله‌های تولیدی و ۱۰ درصد اتصالات صادر می‌شد.   وی افزود: در هفته حدود ۷ هزار و ۵۰۰ تن مواد اولیه از طریق بورس عرضه می‌شود و نزدیک به ۷۰ درصد این مقدار در بخش تولید قرار می‌گیرد.   این تولید کننده لوله و اتصالات ادامه داد: میزان عرضه و تقاضا همیشه از عوامل بسیار موثر بر قیمت کالا‌های مختلف از جمله لوله و اتصالات بوده است؛ طبیعی است هرگاه میزان عرضه در بازار کاهش یابد و یا میزان تقاضا در بازار بالا باشد، قیمت کالا با افزایش روبه‌رو می‌شود.   وی گفت: هم اکنون ظرفیت تولید کارخانجات به طور متوسط زیر ۴۰ درصد است سال گذشته حدود ۲۵۰ میلیون دلار میزان ارزش صادرات بود و پیش بینی برای سال جدید، به دلیل نوسانات ارزی و مشکلات بانکی کار سختی است.    نائب رئیس انجمن تولید کنندگان لوله و اتصالات ایران افزود: اگر بتوان دلایل افزایش هزینه تمام شده کالا را در داخل کشور شناسایی کرد و آن را از بین برد، قطعا تولیدات ما در بسیاری از موارد قابلیت رقابت با تولیدات مشابه خارجی را خواهد داشت ضمن اینکه کیفیت محصول هم افزایش می‌یابد.   حاجعلی با بیان اینکه جوایز صادراتی یکی از مطالبات صادرکنندگان بود که مدتی است جلوی آن گرفته شده است گفت: ما باید واحد‌های تولیدی صادرات‌محور را تقویت می‌کردیم.   وی افزود: قیمت مواد اولیه‌ای که به دست تولیدکننده داخلی می‌رسد بالاست جالب‌تر اینکه، مشتریان ترکیه‌ای که عمدتا مصرف کننده مواد اولیه ما هستند با قیمت پایین تری، محصولات پتروشیمی را خریداری می‌کنند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   حاجعلی با انتقاد از اعمال محدودیت برای پتروشیمی جم گفت: با اعمال محدودیت ها، مدتی است پتروشیمی جم نمی‌تواند مواد بلک را تولید کند و فقط پتروشیمی شازند تولید دارد طبیعی است وقتی ۱۸۰۰ تن کل عرضه پتروشیمی جم در هفته بود و تقاضا بیش از ۴ هزار تن وجود داشت قطعا رقابت باعث می‌شود قیمت تمام شده بالاتر از پایه بورس قرار بگیرد.   نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات ایران افزود: در بحث واردات، تامین ارز، چگونگی انتقال ارز، زمانبر بودن ترخیص مواد اولیه از گمرک همچنین محدودیت‌هایی که بانک مرکزی اعمال می‌کند عوامل بازدارنده‌ای هستند که در میزان تولید تاثیر می‌گذارند.   حاجعلی با اشاره به اینکه اقبال برای توسعه صادارت لوله و اتصالات کمرنگ است گفت: کشور‌های پیشرفته و توسعه یافته، پس از بررسی و شناخت نیاز‌های کشور‌های هدف، با حمایت و در نظر گرفتن مشوق‌های صادراتی، بستر‌هایی را برای حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین المللی، و امضای قرارداد‌های صادارتی ایجاد می‌کنند، اما این امکانات و حمایت‌ها در کشور ما خیلی کمرنگ است به گونه‌ای که حتی در صدور روادید هم مشکل وجود دارد.   وی افزود: به طور مثال، اگر تحریم‌ها برداشته شود برای یکسری از صنایع این امکان وجود دارد که دوباره بازار‌های صادراتی را به دست آورند مثل شرکت ما که ۸ سال تلاش کرد تا توانست به بازار‌های اروپا وصل شود و مشتری پیدا کند قرارداد‌های ما همچنان اعتبار دارد و اگر تحریم‌ها برداشته شود ما ابتدای خط هستیم و می‌توانیم حرکت کنیم، اما یکسری از تولیدکنندگان هستند که نیاز به حمایت دولتی دارند و باید دوباره وارد بازار‌های بین المللی شوند و مشتری جذب کنند که پیدا کردن مشتری زمانبر است.   حاجعلی با انتقاد از اینکه در چند سال اخیر، اعلام "قیمت بالا" نقش اساسی در نتیجه مناقصه دارد گفت: در سال‌های گذشته اسناد فنی تولیدکنندگان از بعد فنی، عملکردی، توانایی مالی و کیفیت محصولات سنجیده می‌شد پس از آن تولیدکننده می‌توانست درمناقصه شرکت کند به عبارتی غربالگری صورت می‌گرفت و فقط شرکت‌های هم وزن و تولیدکنندگانی که از توانمندی بالاتری برخوردار بودند می‌توانستند در مناقصه شرکت کنند به نوعی رقابت سالم بود، اما متاسفانه در چند سال اخیر این نوع غربالگری برداشته شده و مناقصه‌ی چند مرحله‌ای به یک مرحله‌ای تبدیل شده که ملاک برنده شدن هم فقط قیمت است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی ادامه داد: وقتی در مناقصه‌ها فقط به مسئله قیمت توجه شود، در تولید کالا استاندارد‌ها لحاظ نمی‌شود ضمن اینکه محصول از حداقل‌های کیفیت برخوردار نیست و تولیدکننده برای ارزان سازی و کاهش قیمت‌ها یا کیفیت مواد اولیه را پایین می‌آورد یعنی از ضایعات و مواد اولیه نامرغوب استفاده می‌کند یا اینکه از وزن قطعات می‌کاهد که در این روش کاربری و کاربرد محصول محدود می‌شود بنابراین در هر دو حالت، عمر طرح‌ها کم می‌شود و عمده دلیل آن، نگاه قیمتی دولت در مناقصه هاست.   وجود بازدارندگی در بخش انرژی   نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات ایران، موانع دیگر کاهش تولید را بازدارندگی در بخش انرژی نام برد و گفت: با شروع فصل گرم و سرد سال و افزایش استفاده از گاز و برق، برای تامین نیاز برق خانگی و تامین انرژی نیروگاهها، محدودیت‌هایی برای واحد‌های تولیدی در نظر گرفته می‌شود که نتیجه آن کاهش تولید و زیان تولیدکنندگان می‌شود.   وی افزود: تولیدکننده‌ای که برای تامین و تحویل کالا قرارداد امضا می‌کند، با قطعی‌های پی در پی نمی‌تواند به تعهداتش عمل کند در نتیجه هم مشتری را از دست می‌دهد هم بدهی بانکی اش را نمی‌تواند پرداخت کند و این گونه واحد‌های تولیدی زیانده می‌شوند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   حاجعلی گفت: قطعی پی در پی برق عاملی است که در چند ساله اخیر، نقش مهمی در کاهش ساعت کار و تعطیلی واحد‌های تولیدی لوله و اتصالات داشته است، زیرا وقتی برق واحد تولیدی قطع می‌شود چند ساعت طول می‌کشد تا دوباره دستگاه‌ها شروع به کار کنند ضمن اینکه امکان تخریب مواد اولیه هم وجود دارد بنابراین انگیزه برای تولید روز به روز کاهش می‌یابد.   وی افزود: برای جلوگیری از خسارت و کمک به افزایش تولید دو پیشنهاد وجود دارد، نخست اینکه دولت تدابیر و استثنای ویژه‌ای برای برقراری برق برخی از صنایع قائل شود، زیرا با قطع شدن برق بعضی از واحد‌های صنعتی، خسارت جبران ناپذیری به آن واحد تولیدی وارد می‌شود دوم اینکه واحد‌های صنعتی می‌توانند از ژنراتور‌های برق در مواقعی که برق قطع است استفاده کنند بنابراین دولت می‌تواند با دادن تسهیلات کم بهره برای خرید ژنراتور از واحد‌های تولیدی حمایت کند؛ با این روش هم تولیدکننده در تامین برق واحد تولیدی خودکفا می‌شود و هم اینکه کمبود انرژی و قطعی برق کشور مدیریت خواهد شد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • تسلط مرد ماهی فروش به انگلیسی
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز