Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، نبی‌الله خون‌میرزایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با تأکید بر نقش مهم استان بوشهر در عرصه محصولات شیلاتی و آبزی‌پروری اظهار داشت: خوشبختانه استان بوشهر در فعالیت‌های صید و صیادی با هماهنگی‌های خوبی که بین جامعه صیادی، بخش‌های دولتی و مراجع نظارتی وجود دارد یک‌الگوی کشوری بوده و حتی سایر کشورها از آن الگوبرداری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به آبزی‌پروری به‌ویژه در حوزه مبتنی بر آب شور دریا گفت: استان بوشهر در عرصه پرورش میگو با آب‌های شور دریا از استان‌های پیشتاز و موفق کشور است.

وی زنجیره تولید میگوی پرورشی در استان را کامل دانست و تأکید کرد: استان بوشهر در عرصه میگوی پرورشی نمونه است و در این عرصه بهره‌برداران و سرمایه‌های انسانی مجرب وجود دارند؛ استقرار پژوهشکده میگوی کشور در استان بوشهر یکی دیگر از مزیت‌های این استان است.

رئیس سازمان شیلات ایران پرورش ماهی در قفس در دریا را یکی از دیگر از ظرفیت‌های استان بوشهر دانست و تصریح کرد: از مجموع 3.6 میلیون تن ظرفیت مطالعه شده برای پرورش ماهی در خلیج و فارس و دریای عمان، 1.5 میلیون تن آن ظرفیت بالقوه استان بوشهر است.

خون‌میرزایی با اشاره به طراحی مدل‌های تعاونی خرد برای نقاط ساحلی استان بوشهر گفت: سال گذشته میزان تکلیف میگوی پرورشی کشور 42 هزار تن بود که 46 هزار تن محقق و بخشی از آن در استان بوشهر تولید شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از تولید 52 هزار تن میگوی پرورشی در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تکلیف تولید میگوی پرورشی امسال 52 هزار تن است که پرورش دهندگان در حال برداشت هستند و استان بوشهر در این عرصه استان برتر است.

وی با اشاره به تکمیل زیرساخت پرورش میگو در استان بوشهر خاطرنشان کرد: تا پایان دولت تدبیر و امید بالای 10 هزار هکتار اراضی ساحلی استان بوشهر به پرورش میگو اختصاص می‌یابد که تمام تکلیف برنامه شیلات در پرورش میگو محقق می‌کند؛ این امر نشان‌دهنده جایگاه استان در صنعت آبزی‌پروری است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، تولید 100 هزار تن میگو در افق 1404 را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بخش عمده‌ای این تولیدات در استان بوشهر محقق می‌شود که  نشان دهنده پیشتاز بودن استان بوشهر در این صنعت است.

وی، با بیان اینکه کل تکلیف تولید محصولات شیلاتی در سال گذشته یک‌میلیون و 250 هزار تن بود تصریح کرد: عملکرد شیلات کشور در این عرصه یک میلیون و 282 هزار تن شد.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به تولید دیگر محصولات آبزیان در کشور تصریح کرد: عملکرد سال گذشته شیلات ایران، در آبزی‌پروری بیش از 525 هزار تن، در صید 755 هزار تن بود که امسال با افزایش مواجه است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، آلودگی بیماری لکه سفید میگو و سایر بیماری‌های آبزیان را مورد اشاره قرار داد و افزود: این آلودگی در سراسر دنیا در کنار صنعت پرورش آبزیان قرار دارد در ایران به سبب تنوع زیادی که در صنعت پرورش میگو است وضعیت بهتری دارد چراکه آن تنوع بیماری‌ها ویروسی دیگر دنیا، در ایران وجود ندارد ولی بیماری لکه سفید میگو در کشور بومی شده است.

خون‌میرزایی با بیان اینکه "پرورش دهندگان میگو ماهر در استان بوشهر همانند الگوی جهانی، پرورش میگو در کنار بیماری لکه سفید تجربه می‌کنند" تصریح کرد: با وجود اینکه ویروس لکه سفید بومی شده ولی پرورش دهندگان میگو آن را مدیریت می‌کنند و مباحث تکنیکی، فنی، مدیریتی و بهداشتی هر سال افزایش می‌یابد و امید می‌رود آسیب این بیماری بر صنعت پرورش میگو کاهش یابد.

وی، با بیان اینکه "در استان بوشهر ویروس بیماری لکه سفید میگو وجود ندارد" گفت: صنعت پرورش میگو و ماهی جز مزیت‌های برتر کشور و استان بوشهر است و با  رویکرد توسعه دریا محور که دولت حسب، رهنمودهای مقام معظم رهبری در دستور کار قرار داده است ظرفیت‌های دریا بسیار بیشتر از طرح‌های مطالعه شده است که هر ساله بر استفاده از این ظرفیت افزوده می‌شود.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به صادرات میگوی پرورشی گفت: عمده میگوی پرورشی در سال‌های قبل صادر شده که در شرایط کرونایی بازارهای ایران در این بخش توسعه یافته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از صادرات محصولات آبزیان ایران به 50 کشور خبر داد و بیان کرد: محصولات آبزیان ایران به سبب کیفیت بالا بازارهای گوناگونی در جهان دارد و شرایط کنونی سبب از دست دادن بازارهای صادراتی گذشته نشده است.

خون‌میزایی تصریح کرد: با توجه به تنوع بازارهای صادراتی که داریم امیدواریم تمام محصولات ما در جهان عرضه شود؛ در این عرصه محصول میگوی پرورشی ایران در نیمه دوم سال میلادی به دست می‌آید و تقاضای جهانی در پنج ماه مانده به پایان سال میلادی، بالاست.

وی اشاره به تأمین آبزیان برای مصرف داخل افزود: محصول آبزیان برای بازارهای داخلی هم تأمین می‌شود و در سبد خوراک خانوارها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر میگو ماهی صادرات شیلات کشور صادرات ماهی معاون وزیر جهاد کشاورزی بیماری لکه سفید استان بوشهر استان بوشهر میگوی پرورشی شیلات ایران صنعت پرورش پرورش میگو آبزی پروری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: باید در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال، ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی ایجاد کرد تا مردم با آشنایی با قابلیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی کشور، در سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید و آینده‌دار مشارکت کنند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های ایران به بازارهای جهانی و انعقاد قراردادهای تجاری با خریداران بین‌المللی فراهم کرد.

وی گفت: برگزاری رویدادهای بزرگی چون نمایشگاه اکسپو و حضور فعال شرکت‌های ایرانی و همچنین استقبال شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه، سهم ایران در بازارهای صادراتی را افزایش خواهد داد، که این موضوع می‌تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور کمک بسیاری نماید.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشورمان در حوزه‌های مختلف، به خصوص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها می‌تواند برای سرمایه‌گذاران خارجی دارای جذابیت باشد، که بخشی از این قابلیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه‌گذاران و علاقمندان به سرمایه‌گذاری در ایران، عرضه شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اظهار امیدواری از افزایش سهم اقتصاد ایران در تجارت بین‌الملل، گفت: بخش زیادی از سرمایه‌گذاری کشور در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه عظیم پارس جنوبی واقع در عسلویه استان بوشهر ایجاد شده است، و حضور شرکت‌های فعال صنعتی منطقه پارس در این نمایشگاه، مورد استقبال سرمایه‌گذاران و تجار خارجی قرار گرفته است.

وی عسلویه و منطقه پارس جنوبی را یکی از منابع درآمدی و ارزآوری کشور برشمرد، و افزود: سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی منطقه پارس از فرصت‌های عرضه و معرفی خود در صنایع نمایشگاهی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی برای توسعه اقتصادی و تجاری خود بهره ببرند.

کد خبر 6096854

دیگر خبرها

  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم