Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@13:27:49 GMT

گناوه می‌تواند قطب آبزی‌پروری ایران باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۰۰۴۹

گناوه می‌تواند قطب آبزی‌پروری ایران باشد

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، بخش زیادی از میگوی پرورشی کشور در استان بوشهر تولید می‌شود و شاهد افزایش سطح زیر کشت میگوی پرورشی در سال جاری و پیش‌بینی افزایش برداشت هستیم. استان بوشهر قطب تولید میگوی پرورشی کشور محسوب می‌شود و با تولید ۲۱ هزار تن میگو در سال قبل، بیش از نیمی از میگوی پرورشی کشور را تولید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میگوی پرورشی استان بوشهر کیفیت بسیار بالایی دارد و به همین دلیل بخش کمی از میگوی پرورشی استان در داخل کشور مصرف‌شده و بخش عمده آن به خارج از کشور صادر می‌شود که ارزآوری بالایی دارد.

شهرستان گناوه به‌عنوان قطب گردشگری و تجارت دریایی استان بوشهر خصوصاً درزمینهٔ کالاهای وارداتی همراه ملوان شناخته می‌شود ولی این‌ها تنها ظرفیت‌های گناوه نیستند و ظرفیت‌های مهم دیگری نیز در این شهرستان وجود دارد. آبزی‌پروری یکی از ظرفیت‌های بسیار مهم در شهرستان گناوه است که باوجود تلاش‌هایی که انجام‌شده ولی هنوز ظرفیت‌های دست‌نخورده بسیار زیادی در این شهرستان وجود دارد که باید مدنظر باشد. اراضی ساحلی شهرستان گناوه فرصت ممتازی برای توسعه آبزی‌پروری و ایجاد زنجیره کامل ارزش آبزی‌پروری هستند که گام‌هایی برای توسعه این زنجیره فراهم‌شده و باید این راه باقدرت تکمیل شود.

تکمیل زنجیره آبزی‌پروری در گناوه

فرماندار گناوه گفت: در راستای استفاده از ظرفیت‌های شهرستان تلاش گسترده‌ای داشته‌ایم تا ضمن شناسایی این ظرفیت‌ها فرصت را برای توسعه و سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها فراهم کنیم. تاکنون طرح‌هایی در این شهرستان اجرایی شده است و تلاش داریم تا زمینه تقویت آبزی‌پروری بیش‌ازپیش فراهم شود. اقدامات خوبی درزمینهٔ توسعه آبزی‌پروری به‌ویژه پرورش میگو و صنایع مرتبط با آن در شهرستان گناوه در سایت‌های حله، رود شور جنوبی و شمالی و بندر ریگ انجام‌شده است.

غلامرضا مهرجو ادامه داد: با همراهی و همکاری همه دستگاه‌ها اجرایی شهرستان آماده همکاری در رفع موانع و مشکلات حوزه آبزی‌پروری در شهرستان هستیم و همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان تا جای ممکن باید به توسعه طرح‌های اقتصادی و رونق تولید کمک کنند. سایت در دست احداث پرورش میگو رودشور شمالی یکی از پروژه‌های مهم اقتصاد مقاومتی مصوب شده در شهرستان گناوه است که با بهره‌برداری از آن کمک شایانی به اشتغال‌زایی و رونق اقتصاد منطقه خواهد کرد.

وی تصریح کرد: شهرستان گناوه ظرفیت‌های خوبی درزمینهٔ آبزی پروی دارد و باید از این ظرفیت‌ها برای بهبود اقتصاد منطقه و فعالیت‌های اقتصادی استفاده بهینه کرد. فرصت‌های سرمایه‌گذاری در راستای تکمیل زنجیره پرورش آبزی در شهرستان گناوه به سمت سرمایه‌گذاری بومی سوق داده شود و استفاده از ظرفیت‌های بومی در اولویت باشد.

تقویت آبزی‌پروری در گناوه

مدیرکل شیلات استان بوشهر از برنامه‌ریزی و تلاش برای توسعه آبزی‌پروری در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: گناوه یکی از نقاط مستعد برای تقویت آبزی‌پروری است که طرح‌های مهمی در این شهرستان داریم. پرورشی میگو در استان بوشهر از پنج هزار و ۵۰۰ هکتار در سال قبل به شش هزار و ۱۰۰ هکتار در سال افزایش داشته، پیش‌بینی می‌شود امسال شاهد تولید ۲۹ هزار تن میگوی پرورشی در استان باشیم.

علی بازدار با اشاره به صادرات بخش عمده میگوی استان بوشهر، افزود: صنعت آبزی‌پروری از صنایع بسیار مهم امروز اقتصادی است و تولیدات این صنعت مانند میگو از مهم‌ترین تولیدات اقتصادی در جهان است. شهرستان گناوه قطب آبزی‌پروری و صیادی استان بوشهر است و در هر دو حوزه ظرفیت‌های خوبی دارد. در بخش‌های آبزی‌پروری و صنایع مرتبط نیز پیگیر هستیم تا با شناسایی سرمایه‌گذاران در این شهرستان اقدام شود.

تکمیل مراکز پرورشی در گناوه

استاندار بوشهر اظهار کرد: یکی از صنایع اشتغال‌زای استان بوشهر، آبزی‌پروری است و به‌عنوان یکی از مشاغل درآمدزا، ارزآور و اشتغال‌زا نقش مهمی در اقتصاد دارد. در سال‌های آینده نیز روند توسعه و گسترش اراضی پرورشی در استان بوشهر ادامه خواهد داشت.

عبدالکریم گراوند با تأکید بر حمایت از مراکز پرورش میگوی شهرستان گناوه تصریح کرد: باید در سریع‌ترین زمان نسبت به رفع مشکل این مراکز اقدام شود تا در مسیر بهره‌برداری و تولید قرار بگیرند. مردم ظرفیت بسیار بالایی در سرمایه‌گذاری و تولید دارد، مرکز پرورش میگوی رود شور با وسعت سه هزار و ۶۰۰ هکتار از مراکز بزرگ پرورش میگوی استان است که باید به تکمیل آن کمک کرد.

وی به پیشرفت ۷۵ درصدی کانال‌های مرکز پرورش میگوی رود شور اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم تا اوایل آبان خط موقت و شبکه داخلی آن انجام گیرد و سال آینده این مرکز زیر کشت رود. رفع مشکلات مراکز پرورش میگوی استان را با جدیت دنبال می‌کنیم و در همین راستا بازدیدی از این مراکز داشته‌ایم. توسعه آبزی‌پروری در استان بوشهر با سرمایه‌گذاری و فعالیت بخش خصوصی را مهم است و بر لازم است از سرمایه‌گذاران حوزه پرورش ماهی و میگو در استان بوشهر حمایت شود.

با توجه به ظرفیت‌های کم‌نظیر پرورش میگو در گناوه می‌طلبد که اقدامات لازم برای تکمیل زنجیره آبزی‌پروری در این شهرستان فراهم شود.

کد خبر 549342 برچسب‌ها استان بوشهر شیلات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان بوشهر شیلات توسعه آبزی پروری شهرستان گناوه استان بوشهر آبزی پروری سرمایه گذاری میگوی پرورشی پرورش میگوی پرورش میگو برای توسعه ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۰۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین عصر یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد و سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

وی نام خلیج فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت مهم خلیج فارس در استان اظهار داشت: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج فارس در ابعاد گوناگون است.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

باستین تجارت دریایی از دیگر ظرفیت‌های استفاده از خلیج فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از دیگر مزیت‌های بهره جستن از خلیج فارس محسوب می‌شود که در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج فارس اعلام و بیان کرد: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

کد خبر 6097730

دیگر خبرها

  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • ️پیکر شهید «غلامی» در گلزار شهدای گناوه آرام گرفت
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • براثر بارش‌های چند روز گذشته تالاب حله شهرستان بوشهر جانی تازه گرفت.
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود