Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات گیلان از صادرات خاویار پرورشی استان به ارزش ۶۳۰ هزار دلار در سال گذشته خبر داد و گفت: ۴۰ درصد مزارع پرورش ماهی خاویاری در گیلان قرار داد. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

عظیم مدبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه سال گذشته 630 هزار دلار معادل 10 میلیارد تومان خاویار پرورشی استان گیلان به خارج کشور صادر شده است اظهار داشت: 900 کیلوگرم خاویار پرورشی به ارزش کیلویی 700 دلار در سال رونق تولید به کشورهای فرانسه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات گیلان ارزآوری صادرات خاویار پرورشی گیلان برای کشور را مطلوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه مجموعه شیلات استان از تولیدکنندگان این بخش به ویژه در سال جهش تولید حمایت می‌کند افزود: در حال حاضر گیلان دومین استان تولید کننده خاویار پرورشی در کشور محسوب می‌شود و رتبه بسیار خوبی در این زمینه دارد.

مدبری با تأکید بر اینکه در طول سال به طور میانگین چیزی حدود 3 هزار و 700 کیلوگرم خاویار در مزارع پرورش ماهیان خاویاری استان گیلان تولید می‌شود تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 600 کیلوگرم خاویار پرورشی در استان تولید شد که این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال 97 حدود 41 درصد بیشتر است.

خطر جدی انقراض در کمین ماهی‌های سفید و خاویاری ایرانرشد 41 درصدی تولید خاویار در گیلان؛ پرورش ماهی در قفس توسعه می‌یابدبازسازی ذخایر ماهیان استخوانی و خاویاری دریای خزر؛ گیلان بستر خوبی برای تولیدات شیلاتی است

وی علت افزایش تولید خاویار را تقاضای جهانی و شرایط مطلوب تولید دانست و در تشریح بیشتر فعالیت مراکز پرورش ماهیان خاویاری گیلان نیز خاطرنشان کرد: از 140 مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور 55 مزرعه در گیلان مستقر است و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان امسال 4 هزار و 500 کیلوگرم خاویار توسط این مزارع تولید شود.

مدیرکل شیلات استان گیلان با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان تالش با تولید سالانه 2 هزار و 500 کیلوگرم خاویار پرورشی رتبه نخست تولید خاویار را در گیلان دارد عنوان کرد: طبق مصوبه کمیسیون منابع زنده دریای خزر که ایران نیز در آن عضویت دارد صید تجاری ماهیان خاویاری از این دریا از سال 2012 ممنوع شده است.

مدبری استفاده از سازه های جدید شامل سازه‌های پیش ساخته و پرورش ماهی در قفس دریایی را از دیگر شاخصه‌های مهم تولید در بخش آبزیان اعلام کرد و بیان داشت: مجموعه شیلات استان گیلان در سال 99 و با توجه به شعار جهش تولید که توسط مقام معظم رهبری اعلام شد برای تحقق این هدف برنامه‌های ویژه‌ای را تدارک دیده است.

وی استفاده از سازه های جدید شامل سازه‌های پیش ساخته و پرورش ماهی در قفس دریایی را از دیگر شاخصه‌های مهم تولید در بخش آبزیان اعلام کرد و بیان داشت: مجموعه شیلات استان گیلان در سال 99 و با توجه به شعار جهش تولید که توسط مقام معظم رهبری اعلام شد برای تحقق این هدف برنامه‌های ویژه‌ای را تدارک دیده است.

به گزارش تسنیم سالانه 50 هزار تن آبزی در گیلان تولید می‌شود به همین دلیل و با توجه به موقعیت ویژه استان در حوزه صنعت آبزی‌‌پروری، افزایش تولید انواع محصولات شیلاتی در آن هدفگذاری شده ‌که تحقق این مهم ضمن ایجاد اشتغال در ارتقاء سطح اقتصادی مردم نیز تأثیر به‌سزایی دارد.

علاوه بر این‌ها گیلان در حوزه تولید و تکثیر ماهیان گرمابی دارای رتبه‌های برتر کشوری است و در حال حاضر مزارع پرورش ماهیان خاویاری یکی از برندهای ملی و جزو عرصه‌های قابل توسعه در این استان محسوب می‌شوند.

لازم به ذکر است که در حال حاضر شیلات شمال با وجود دریای خزر و تنوع رودخانه‌های مختلف و گوناگونی ماهیان موجود در آن همواره یکی از پرکارترین مناطق شیلاتی کشور محسوب می‌شود تا جایی‌که از نظر اقتصادی نه‌تنها در زندگی مردم منطقه بلکه حتی فراتر از آن در سطح ملی و بین‌المللی نیز اهمیت داشته و دارد.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرورش ماهیان خاویاری کیلوگرم خاویار خاویار پرورشی تولید خاویار استان گیلان شیلات استان حال حاضر پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی

آخندزاده عبدالسلام جواد، سخنگوی این وزارت می‌گوید که مهم‌ترین اقلام صادراتی از طریق دهلیزهای هوایی را  میوه‌های خشک و تازه، زعفران، میوه‌خشک، میوه‌تازه و قالی تشکیل می‌دهد.

به گفته‌ وی، بیش‌ترین صادرات از طریق میدان‌های هوایی به کشورهای هند، امارات متحده عربی، ترکیه، ایران، ازبکستان آلمان و کانادا انجام شده است.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت گفت: «صادرات افغانستان از طریق میدان هوایی کشور در سال ۱۴۰۲ به مقدار ۲۴۷ تن به ارزش ۱۴۵ میلیون دلار است؛ میوه‌های خشک و تازه، سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، البسه، نخود، قالی، زعفران، لوازم آشپزخانه و پوست بز و گاو است.»

اتاق تجارت و سرمایه گذاری صادرات از طریق دهلیزهای هوایی را در رشد اقتصادی مهم می‌داند و تأکید می‌کند که باید هزینه انتقال از طریق دهلیزهای هوایی کاهش یابد.

بربنیاد اطلاعات وزارت صنعت و تجارت در سال ۱۴۰۲ خورشیدی به ارزش ۱.۸ میلیارد صادرات به خارج از کشور انجام شده که یک بخش آن را صادرات کالاهای از طریق دهلیزهای هوایی تشکیل می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا