Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، علی اکبر خدایی اظهار داشت: طی سال‌های اخیر شاهد انجام صادرات آبزیان به کشور روسیه به عنوان بازار جدید صادرات بودیم که امسال نیز این روند ادامه داشته است.

رئیس اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران ادامه داد: با توجه به ممنوعیت واردات میگو از چین به روسیه که به تازگی رخ داده است، این امر فرصتی بسیار مناسبی برای رونق هر چه بیشتر صادرات میگوی پرورشی کشورمان به روسیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی دلیل ممنوعیت واردات میگو از چین به روسیه را به کرونا مربوط نداست و گفت: این امر به دلیل مشخص شدن عدم کیفیت مطلوب میگوهای چینی برای روس‌ها است که به همین دلیل ممنوعیت واردات میگو از چین به روسیه را اعمال کرده‌اند.

این فعال بخش خصوصی در صنعت شیلات یادآور شد: چینی‌ها میگوهای خود را با قیمت بسیار ارزان‌تری به روسیه صادر می‌کردند که همین امر باعث شده بود تا روسیه محصولات آبزی این کشور را به خوبی خریداری کند.

خدایی ادامه داد: اما هم اکنون برای روس‌ها روشن شده که علت اصلی قیمت پایین میگوهای چینی به بی کیفیتی آن‌ها مربوط می‌شده است، علاوه براین وجود آنتی بیوتیک و باقی ماندۀ فلزات سنگین در میگوهای چینی نیز اثبات شده است.

این مقام مسئول در اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران، تأکید کرد: هر چند چین بازار اصلی صادرات ایران محسوب می‌شود، اما سال آینده بدون شک صادرات به این کشور تحت تأثیر بیماری کرونا قرار می‌گیرد و ما می‌توانیم این امر را با صادرات بیشتر به کشور روسیه جبران کنیم.

به گفته خدایی، در سال تولید ۹۸، ۳۰ هزار تُن میگوی پرورشی به ارزش یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به کشورهای هدف صادر شده است.

رئیس اتحادیۀ تولید و تجارت آبزیان ایران، تأکید کرد: هر ساله میگوهای پرورشی توسط تولید کنندگان بخش خصوصی در مزارع استان‌های خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و گلستان تولید و روانۀ بازارهای داخلی و خارجی می‌شوند.

وی اظهار امیدواری کرد: سال آینده با بکارگیری تدابیر لازم و جلوگیری از شیوع بیماری لکۀ سفید، سال خوبی برای تولید میگوی پرورشی در کشور باشد و به تدریج تا سال ۱۴۰۴ به اهداف تعیین شده در برنامه ششم توسعه در زمینۀ تولید میگوی پرورشی برسیم.

کد خبر 4872175

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه آبزیان اتحادیه آبزیان ایران میگو ویروس کرونا بانک مرکزی ایران قیمت نفت بورس قیمت دلار گمرک ایران بازار سهام اوپک سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت وال استریت بازار سرمایه میگوی پرورشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌