Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@17:31:00 GMT

قزل‌آلای رنگین‌کمان تنها ماهی پرورشی سردآبی در ایران

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۰۷۴۶۹

قزل‌آلای رنگین‌کمان تنها ماهی پرورشی سردآبی در ایران

یک دکترای علوم دامی گفت: پرورش ماهی، بهره‌برداری چند منظوره از منابع آبی است.


بهروز یاراحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کمبود منابع آبی در کشور و نیاز مردم به مواد پروتئینی سالم باعث شده تا بهره‌برداری دو یا چند منظوره از منابع آب مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پرورش ماهی یکی از این موارد است، افزود: ماهیان پرورشی به لحاظ دامنه تحمل دمایی به دو گروه سردآبی و گرمابی تقسیم می‌شوند و در دماهای خاصی بهترین رشد را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یاراحمدی ادامه داد: ماهیان گرمابی شامل معمولی، آمور، فیتوفاک و سرگنده هستند و تنها ماهی سردآبی در ایران که پرورش داده می‌شود قزل‌آلای رنگین‌کمان است.

این دکترای علوم دامی با اشاره به مهم‌ترین دلایل رقم‌بندی ماهی‌ها گفت: به دلیل ریز و درشت بودن ماهی و خطا در میانگین وزنی، محاسبه جیره غذایی دقیق نخواهد بود.

وی افزود: ماهیان کوچک‌تر در رقابت غذایی با ماهی‌های بزرگ‌تر موفق نیستند و بنابراین رشد نخواهند کرد یا بسیار به کندی پیش خواهد رفت.

یاراحمدی رعایت نکات بهداشتی در امر پرورش ماهی را تضمین کننده بقا و سودآوری یک مرکز پرورشی عنوان کرد و گفت: با به کارگیری و توجه به مسائل کوچک می‌توان از بروز مشکلات بزرگ جلوگیری کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام قزل آلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز فعالیت مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در استان بوشهر، اظهار کرد: به منظور تولید لارو، ۲۶ هزار مولد میگو خارجی وارد بوشهر شده و ۲۵ هزار مولد داخلی هم داریم.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو خاطرنشان کرد: آغاز تکثیر میگو برای تولید لارو این آبزی و ذخیره‌سازی در استخرهای پرورشی استان بوشهر در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از مقابله با بیماری‌های میگو خبر داد و اضافه کرد: یکی از برنامه‌هایی که در دستور کار داریم ردیابی بیماری میگوی پرورشی است که با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهندگان میگو افزود: در سایت‌های مختلف استان بوشهر کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان پرورش میگو قرار دارند.

کد خبر 6096755

دیگر خبرها

  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • تصاویری از رنگین کمان عصرگاهی تهران